Digitale Barometer - Digital Chameleon

Ontdek onze Digitale Barometer:
Hoe goed scoort jouw onderneming online?​

Wil jij weten hoe goed je onderneming digitaal scoort, en op welke vlakken er nog ruimte is voor verbetering? Gebruik dan onze Digitale Barometer om de online prestaties van jouw bedrijf te meten!

Is mijn SEO goed genoeg? Moet ik meer inzetten op online marketing? Of moet ik mijn sociale media een make-over geven? Het zijn allemaal vragen die door de Digitale Barometer beantwoord worden.

Wat krijg je met onze digitale barometer?

€180 Tijdelijk gratis!

Het gesprek neemt maximaal 60 minuten van je tijd in beslag en je krijgt een digitaal rapport met alle informatie.

De digitale barometer: hoe werkt het precies?

Hoe onze digitale barometer werkt? Dat is zeer simpel: je maakt een afspraak voor een meeting met een van onze specialisten, tijdens dit gesprek bekijkt deze expert samen met jou de online aanwezigheid van je bedrijf en maakt op basis van deze vaststellingen een rapport waarin je allerlei tips, scores en advies kunt terugvinden. De meeting duurt maximaal 60 minuten en is tijdelijk gratis. Haast je dus en grijp deze unieke kans voor het te laat is!

Wat krijg je met onze digitale barometer?

Wat je krijgt met onze digitale barometer? Alles wat je nodig hebt om digitaal uit te blinken en grote successen te behalen! Je ontvangt namelijk een uitgebreid maar overzichtelijk rapport waarin je allerlei informatie vindt, denk hierbij aan:

  • Een objectieve beoordeling met score van je website.
  • Een objectieve beoordeling van je zoekmachine-optimalisatie (SEO).
  • Een overzicht met de zoekwoorden waarop je al scoort en diegenen waarop je zou kunnen scoren.
  • Een heleboel tips en tricks die u in de toekomst kunt gebruiken.

Wat na de digitale barometer?

Nadat je het rapport met je online prestaties en advies gekregen hebt, weet je precies op welke gebieden je het al goed doet en bij welke het nog fout gaat. 

Uit deze fouten moet je uiteraard leren. Wat gaat er precies mis, en hoe kan het verbeterd worden? We zoeken samen met jou naar antwoorden, en gaan daarna aan de slag om de online aanwezigheid van jouw bedrijf te perfectioneren.

Want of het nu om SEO, SEA, of andere onderdelen van online marketing gaat, bij Digital Chameleon kunnen we je met alle aspecten van online marketing helpen!

Waarom bieden we dit gratis aan?

In het najaar van 2021 lanceerden we onze Digitale Barometer, deze werd meteen erg goed ontvangen. Dat is ook niet zonder reden: door onze Digitale Barometer kregen bedrijven namelijk meer inzicht in hun online prestaties waardoor ze deze ook konden verbeteren en grote successen konden behalen. 

Aangezien de Digitale Barometer zo goed ontvangen werd en zeer nuttig bleek te zijn, hebben we beslist om elke onderneming de kans te geven om gratis zijn online prestaties te meten en zijn online aanwezigheid te verbeteren.

Door de Digitale Barometer krijg je inzicht in de online prestaties van jouw bedrijf: op welke vlakken scoor je goed, en waar gaat het nog fout? Zo weet je waaraan je jouw tijd en budget moet besteden. Daarnaast krijg je ook een uur lang gratis tips en tricks van één van onze specialisten. Deze tips en tricks kun je dan meenemen naar de toekomst. Kortom: de Digitale Barometer is een eerste cruciale stap naar online succes!

Dus, waar wacht je nog op? Plan nu een vrijblijvend en gratis gesprek met een van onze experts, en kom te weten hoe goed jouw onderneming online scoort!