Ontdek onze tevreden klant uit Malle

RB Isol

Klant geworden in 2023

RB-Isol bv is dé referentie in Vlaanderen voor chapebewapening en isolatie. Reeds meer dan 30 jaar leveren zij chapebewapening, thermische en akoestische isolatie, chapeversnellers en algemene toebehoren aan de bouwindustrie. Ze importeren rechtstreeks van over heel de wereld. Met een volume van meer dan 200 containers per jaar mogen ze zichzelf terecht een voorname marktspeler noemen.
Referentie - RB Isol - Digital Chameleon

Wat Digital Chameleon deed voor RB Isol

Voor RB Isol, expert in bewapening en isolatie voor chapevloeren, hebben we een meertalige website ontworpen om hun online aanwezigheid te versterken. De website ondersteunt verschillende talen, wat essentieel is om een brede internationale klantenbasis aan te spreken.

Volledige product catalogus en website beheer

We hebben de meer dan 150 producten uit hun uitgebreide assortiment gedetailleerd op de website geplaatst. Elk product is voorzien van uitgebreide specificaties en beeldmateriaal om potentiële klanten te informeren en te overtuigen. Als webmasters beheren we alle updates en zorgen we ervoor dat de informatie actueel blijft, wat de betrouwbaarheid van de site verhoogt.

Geoptimaliseerde gebruikerservaring

De website is geoptimaliseerd voor gebruiksgemak en snelle navigatie, essentieel voor het efficiënt begeleiden van gebruikers naar de producten of informatie die ze zoeken. Dit versterkt de positie van RB Isol als een toonaangevend bedrijf in hun sector, terwijl de toegankelijkheid en klanttevredenheid worden verhoogd.

Knappe dronebeelden die het bedrijf in beeld brengen

We werkten samen met Antwerp Art Studio om de expertise en diensten van RB Isol in beeld brengen. Dit project omvatte gedetailleerde foto- en videografie, met een speciale focus op dronebeelden die de omvang van het bedrijf vanuit een uniek perspectief laten zien.

SEO-Verbeteringen

Voor RB Isol hebben we een grondige SEO-strategie uitgevoerd die hun online zichtbaarheid significant heeft verbeterd. Aanvankelijk was het bedrijf nauwelijks vindbaar in Google, maar dankzij onze inspanningen scoren ze nu op meer dan 75 keywords. Deze verbetering heeft geleid tot een toename van het organisch verkeer en versterkt hun marktpositie in de sector.

Bekijk hieronder de voor & na

Left Image Right Image

Lees de review van RB Isol

Zeer mooie website laten maken door Digital Chameleon, wij zijn zéér tevreden!

Vincent

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?