Laat uw bedrijfswebsite maken door een professional en kies voor Digital Chameleon.​

Uw bedrijfswebsite laten maken​

Als onderneming kun je niet zonder een professionele website. Je versterkt hiermee je zichtbaarheid en toont je expertise aan de buitenwereld. Met een website die duidelijk is opgebouwd creëer je een extra instroom aan kwalitatieve leads.

Het is belangrijk dat jouw website vertrouwen uitstraalt. Het uiteindelijk doel van jouw website is natuurlijk dat de klant jouw product/dienst koopt, of in ieder geval contact met je opneemt of zich inschrijft voor de nieuwsbrief. Met de expertise van Digital Chameleon gidsen we jouw bezoekers rechtstreeks naar jouw gekozen doel.

Website laten maken - Digital Chameleon
Digital Chameleon - Website laten maken

Do it yourself?

Waarom zou je zelf geen website maken?

Tegenwoordig kan je er niet meer naast kijken: de gratis en/of low-cost website tools waarmee je in enkele klikken een website online zet. Handig toch? Wel, als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat vaak ook.

Het grote probleem met deze tools is dat je vaak heel erg beperkt ben in je design, technische opties en vaak niet de nodige flexibiliteit hebt om je website écht te doen groeien.

Daarom raden wij steeds aan om met een professional samen te werken die weet hoe hij jouw bedrijf op de juiste manier online in the picture zet en jouw bezoeker leidt naar de juiste plek.

Enkele voordelen

Waarom kiezen voor Digital Chameleon?

Waarom zou je je website laten maken door ons? Dankzij onze ervaring weten wij perfect hoe we jouw bedrijf online moeten representeren.

Krachtig platform

Al onze websites worden gebouwd op WordPress, het meest vertrouwde en gebruikte CMS (Content Management System) op de markt met wereldwijd meer dan 30 miljoen actieve installaties.

Krachtige hosting

Wij werken samen met de nummer 1 hostingprovider in België: Combell. Hierdoor garanderen we een 99,999% uptime en is jouw website altijd online voor je bezoekers.

Analysewerk

Dankzij analyses die we uitvoeren bij de bezoekers van je website, kunnen we websites waar nodig optimaliseren en de conversie percentages verbeteren.

Wat mag dat kosten?

Wat is de prijs voor een website?

Wanneer men ons vraagt “Wat is de prijs van een nieuwe website?” dan is er geen universeel antwoord. De prijs van de website is namelijk afhankelijk van verschillende factoren.

Je kan dit vergelijken met de vraag hoeveel een nieuw huis moet kosten, daar kan je uiteraard ook geen vaste prijs op plakken.

Voor we je een correcte prijs voor je website kunnen geven kan je alvast nadenken over enkele zaken:

  • Hoeveel pagina’s heeft mijn website nodig?
  • Heb ik specifieke functies nodig?
  • Schrijf ik zelf de teksten voor mijn website of laat ik ze schrijven?
  • Heb ik voldoende foto’s om op mijn website te plaatsen?
  • Hoe snel wens ik mijn website klaar te hebben?


Al deze factoren zullen een impact hebben op de totale eindprijs van je website.

Prijs website laten maken

Waarom kiezen voor Digital Chameleon?

5/5

Dagelijks helpen wij ondernemingen hun digitale doelen te bereiken

Gebaseerd op échte klantenreviews

Diverso BV

Digital Chameleon doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Top service!

Stefan
Zaakvoerder
Bloumi

Zeer tevreden over onze website met webshop. Een super snelle service en een fijne samenwerking. Miloniweb kon waarmaken wat ik voor ogen had en meer. Ze kwamen zelf met tips en voorstellen. Ondanks dat de website af is, kan ik steeds bij hen terecht voor vragen of informatie!

Hanne
Zaakvoerder
Bloumi

Zeer tevreden over onze website met webshop. Een super snelle service en een fijne samenwerking. Miloniweb kon waarmaken wat ik voor ogen had en meer. Ze kwamen zelf met tips en voorstellen. Ondanks dat de website af is, kan ik steeds bij hen terecht voor vragen of informatie!

Hanne
Zaakvoerder

Onze partners