Wij helpen ondernemers bij hun online zichtbaarheid

Digital Chameleon is een online marketing agency uit Antwerpen. Sinds 2021 officieel op de markt onder de naam ‘Digital Chameleon’ met als hoofddoel ondernemers helpen bij hun online zichtbaarheid.

En dat doen we met succes voor een 80-tal bedrijven, samen met 3 medewerkers geven we dagelijks het beste van onszelf om onze klanten verder te helpen.

Wat ooit startte met een klein bedrijfje in bijberoep onder de naam Miloniweb groeide uit tot wat nu gekend staat als Digital Chameleon.

Wie is Digital Chameleon-1

Ontdek onze Chameleons

Mike De Vylder

Chief Chameleon

Arno Bellengé

Project Chameleon

Benz van Lier

Creative Chameleon

Astrid Imkers

Copy Chameleon

Jouw gezicht hier binnenkort bij?

Wij zijn steeds opzoek naar stagiairs. Stuur gerust een mail naar info@digitalchameleon.be met je spontane sollicitatie.

Vacature Digital Marketeer

Enkele van onze tevreden klanten

Word ook een tevreden klant

Met een gemiddelde Google-beoordeling van 4,9 op 5, zijn we trots op de positieve feedback die we ontvangen. Lees hieronder enkele van de ervaringen van onze tevreden klanten en ontdek hoe we ook jouw bedrijf kunnen helpen om te schitteren in de digitale wereld.

Sinds enkele weken staat onze nieuwe website online, en wat een pareltje is dat geworden!

De samenwerking met Digital Chameleon verliep super vlot. Na een kennismakingsgesprek gingen zij aan de slag om een design voor te bereiden. Na onze eerste opmerkingen bouwden Mike en zijn team aan onze website zodat we deze in een testomgeving volledig konden binnenste buiten keren. Na wat opmerkingen en aanpassingen over en weer, was onze website klaar!

Voor de website online ging, kwam Mike tot bij ons om te overlopen hoe we zelf vlot onze website kunnen aanpassen qua teksten en foto’s. Dat hebben ze zo gemakkelijk gemaakt dat zelfs wij als leken dat kunnen!
De website is volledig SEO en Mike liet Google ook direct weten dat ze onze nieuwe website een bezoekje moesten brengen.

Als we vragen hebben, staan ze bij Digital Chameleon steeds voor ons klaar. Het is een sterk jong team dat zeer gedreven en klantvriendelijk te werk gaat. Niets dan lof voor hen!

An

Solide & WaterpROOF

Vanuit onze visie en een concreet plan heeft Digital Chameleon ons geholpen om onze schoolwebsite vorm te geven en in een hedendaags jasje online te zetten.

Vanaf de eerste gesprekken konden zij door hun ervaring precies opmaken wat we nodig hadden en hebben ze onze wensen op een creatieve manier vertaald naar een stijlvol ontwerp dat past bij de Sint-Johannaschool.

Bovendien hebben ze gezorgd voor een gebruiksvriendelijke ervaring voor onze bezoekers en krijgen wij de nodige ondersteuning bij de achterkant van de website. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Mia

Sint-Johanna School