Jouw professionele website laten maken

Voel je dat je website een opfrisbeurt nodig heeft of nog niet helemaal voldoet aan de digitale eisen van vandaag?

Een professionele, actuele website is essentieel voor elke onderneming. Het is je online visitekaartje dat klanten 24/7 verwelkomt. Bij Digital Chameleon begrijpen we dit en bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de behoeften van jouw klanten.

Of je nu een volledig nieuwe website wil laten maken of je huidige site wilt verbeteren, wij zorgen ervoor dat jouw online aanwezigheid indruk maakt en klanten aantrekt. Laten we samenwerken om een website te creëren die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk, perfect afgestemd op jouw doelgroep.

Geen zorgen meer

Wij ontzorgen je van A tot Z, jij hoeft alleen te wachten tot we live gaan

Ervaring met hopen

We hielpen de afgelopen 3 jaar al meer dan 80 bedrijven met hun website

Bijna perfecte score

Onze klanten? Die zijn tevreden, zo scoren we gemiddeld 4,9/5

Word ook een tevreden klant

Met een gemiddelde Google-beoordeling van 4,9 op 5, zijn we trots op de positieve feedback die we ontvangen. Lees hieronder enkele van de ervaringen van onze tevreden klanten en ontdek hoe we ook jouw bedrijf kunnen helpen om te schitteren in de digitale wereld.

Sinds enkele weken staat onze nieuwe website online, en wat een pareltje is dat geworden!

De samenwerking met Digital Chameleon verliep super vlot. Na een kennismakingsgesprek gingen zij aan de slag om een design voor te bereiden. Na onze eerste opmerkingen bouwden Mike en zijn team aan onze website zodat we deze in een testomgeving volledig konden binnenste buiten keren. Na wat opmerkingen en aanpassingen over en weer, was onze website klaar!

Voor de website online ging, kwam Mike tot bij ons om te overlopen hoe we zelf vlot onze website kunnen aanpassen qua teksten en foto’s. Dat hebben ze zo gemakkelijk gemaakt dat zelfs wij als leken dat kunnen!
De website is volledig SEO en Mike liet Google ook direct weten dat ze onze nieuwe website een bezoekje moesten brengen.

Als we vragen hebben, staan ze bij Digital Chameleon steeds voor ons klaar. Het is een sterk jong team dat zeer gedreven en klantvriendelijk te werk gaat. Niets dan lof voor hen!

An

Solide & WaterpROOF

Vanuit onze visie en een concreet plan heeft Digital Chameleon ons geholpen om onze schoolwebsite vorm te geven en in een hedendaags jasje online te zetten.

Vanaf de eerste gesprekken konden zij door hun ervaring precies opmaken wat we nodig hadden en hebben ze onze wensen op een creatieve manier vertaald naar een stijlvol ontwerp dat past bij de Sint-Johannaschool.

Bovendien hebben ze gezorgd voor een gebruiksvriendelijke ervaring voor onze bezoekers en krijgen wij de nodige ondersteuning bij de achterkant van de website. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Mia

Sint-Johanna School

Enkele van onze tevreden klanten

Onze laatste referenties

Referentie - Oefenschool - Digital Chameleon

Website

De website van de Oefenschool is nu zo leuk dat je bijna zou wensen dat je weer kind was, met één klik terug in de schoolbanken!
Referentie - Hemmat - Digital Chameleon

Website

Voor Hemmat hebben we de 'smaak' van hun website aangepast; nu serveert hun online aanwezigheid culinaire kunst met de flair die klanten kunnen 'proeven' met hun ogen!

Waarom je website laten maken door Digital Chameleon?

Stel je voor dat de perfecte website die je altijd al wilde, werkelijkheid wordt, en zelfs beter dan je droomde. Bij Digital Chameleon maken we dat mogelijk. Een website is meer dan alleen je digitale visitekaartje; het is het hart van je merk, je constante verkoper, en je sleutel tot ongekende groei. Hier zijn de redenen om voor Digital Chameleon te kiezen:

  • Ervaring: We hielpen de afgelopen 3 jaar al meer dan 80 bedrijven aan een nieuwe website.
  • Volledige ontzorging: Van het eerste concept tot de uiteindelijke lancering, wij begeleiden je door elk proces.
  • Kwaliteit voorop: Bij elke stap ligt onze focus op het leveren van ongeëvenaarde kwaliteit.
  • Maatwerk: Jouw visie is uniek, en onze aanpak is dat ook. Of je nu een strakke zakelijke site wenst of een dynamische webshop, ons team staat klaar om jouw ideeën tot leven te brengen.

Ontdek hoe Digital Chameleon jouw online dromen kan verwezenlijken en laat ons samen de mogelijkheden verkennen.

Wat is de prijs van een website laten maken?

Overweeg je om die perfecte website te laten ontwerpen en vraag je je af hoeveel je moet investeren? Hier bij Digital Chameleon begrijpen we dat elk detail telt, en daarom bieden we heldere informatie zonder verborgen kosten:

  • Transparantie: je verdient duidelijkheid over elke euro die je investeert, dit wordt al duidelijk in ons kennismakingsgesprek.
  • Op maat: elk aspect van je site wordt afgestemd op jouw behoeften.

Bij Digital Chameleon geloven we in helderheid zonder verborgen kosten. We willen dat je precies weet waar je voor betaalt en waarom. Dus, hier zijn een paar dingen om over na te denken:

  • Aantal pagina’s: heeft je website gewoon enkele basispagina’s, of zijn dat er veel meer?
  • Functies: wil je een online winkel of speciale formulieren?
  • Inhoud: ga jij ons alle teksten bezorgen, of wil je een professionele schrijver die je verhaal tot leven brengt?
  • Foto’s: heb je al prachtige foto’s klaarliggen, of moeten we op zoek naar de perfecte plaatjes voor jou?

Laten we samen jouw ideale website vormgeven, afgestemd op zowel jouw dromen als je budget. We bouwen samen aan een site die niet alleen oogverblindend is, maar die vooral werkt.