Ontdek onze tevreden klant uit Wijnegem

Oefenschool

Klant geworden in 2024

Oefenschool richt zich op het creëren van een prettige leeromgeving waarin respect, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. De school streeft ernaar dat leerlingen zich ontwikkelen tot zelfstandige en kritische denkers die respectvol omgaan met anderen en hun omgeving. Daarbij benadrukken ze het belang van duidelijke leef- en leerafspraken om een harmonieuze sfeer te bevorderen.
Referentie - Oefenschool - Digital Chameleon

Wat Digital Chameleon deed voor Oefenschool

Voor de Oefenschool hebben we een nieuwe website ontwikkeld met een frisse, speelse uitstraling die zowel kinderen als ouders aanspreekt.

Ontwerp en functionaliteit

We creëerden een kleurrijk en intuïtief ontwerp, verrijkt met aangepaste illustraties die de speelsheid en educatieve focus van de school weerspiegelen. De site is gebruiksvriendelijk opgezet om alle belangrijke informatie gemakkelijk toegankelijk te maken voor zowel bestaande als potentiële ouders.

Sterke punten

De nieuwe website biedt een duidelijke weergave van wat de Oefenschool te bieden heeft, van de schoolvisie en het schoolteam tot praktische informatie zoals inschrijvingen en belangrijke data. Met deze aanpak hebben we een online platform gecreëerd dat niet alleen informatief is, maar ook een verlengstuk van de school zelf, waarmee de unieke identiteit en waarden van de school worden uitgedragen.

Bekijk hieronder de voor & na

Left Image Right Image

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?