Ontdek onze tevreden klant uit Antwerpen

Betonne Jeugd vzw

Klant geworden in 2023

Betonne Jeugd is een jongerenwerking die zich richt op jongeren in armoede en maatschappelijk kwetsbare situaties, van 0 tot 30 jaar. De organisatie bevordert hun emancipatie en maatschappelijke participatie door middel van vrijetijdsactiviteiten en projecten. Het doel is om jongeren een veilige thuisbasis en steun te bieden, terwijl ze ook werken aan maatschappelijke verandering om armoede structureel aan te pakken.
Referentie - Betonne Jeugd - Digital Chameleon

Wat Digital Chameleon deed voor Betonne Jeugd vzw

Voor Betonne Jeugd, een organisatie die jongeren in maatschappelijk kwetsbare situaties ondersteunt, hebben we een dynamische en toegankelijke website ontwikkeld die jongeren uitnodigt om te ontdekken, deelnemen en zichzelf uitdrukken.

Krachtige functies voor betrokkenheid

De website benadrukt elementen zoals projectoverzichten, nieuwsupdates, en mogelijkheden voor donaties, allemaal ontworpen om engagement en actie te stimuleren. Informatie is makkelijk toegankelijk gemaakt, met duidelijke paden naar belangrijke secties zoals ‘Thema’s’ en ‘Projecten’.

Een site die berbindt

Door een combinatie van sterke visuele storytelling en gebruiksvriendelijke designelementen, weerspiegelt de site effectief de missie van Betonne Jeugd en versterkt het hun online aanwezigheid.

Bekijk hieronder de voor & na

Left Image Right Image

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?