Ontdek onze tevreden klant uit Schoten

Diëtiste Hyacinthe

Klant geworden in 2023

Diëtiste Hyacinthe specialiseert zich in voedingsadvies met een focus op natuurlijke en evenwichtige voeding. Ze benadert gezondheid holistisch, met technieken als spagyriek, orthomoleculaire behandeling, fytotherapie en flash-glucosemonitoring om het welzijn te bevorderen. Hyacinthe Voorspoels, de voedingscoach en orthomoleculair therapeut achter deze praktijk, zet zich in om klanten te helpen hun voeding en levensstijl te optimaliseren.
Referentie - Dietiste Hyacinthe - Digital Chameleon

Wat Digital Chameleon deed voor Diëtiste Hyacinthe

Voor Diëtiste Hyacinthe hebben we een website ontwikkeld die de essentie van gezonde voeding en welzijn uitstraalt. Ons team zorgde voor een helder, toegankelijk design dat Hyacinthe’s expertise in natuurlijke en evenwichtige voeding weerspiegelt.

Visuele vitaliteit

We kozen voor een frisse, aantrekkelijke lay-out met levendige kleuren die de energie van een gezond leven weergeven. De site bevat interactieve elementen en prachtige afbeeldingen die de aangeboden diensten en behandelingen illustreren.

Boeken en betalen gemakkelijk gemaakt

De website faciliteert een directe online boekings- en betalingsfunctie, waardoor klanten moeiteloos en zonder tussenstappen consultaties kunnen plannen en betalen.

Met gemakkelijke navigatie en duidelijke, informatieve inhoud, verzekert de website dat bezoekers snel de informatie vinden die ze nodig hebben. Het biedt een naadloze ervaring, van informatie over diensten tot het maken van een afspraak.

Bekijk hieronder de voor & na

Left Image Right Image

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?