Ontdek onze tevreden klant uit Kapellen

Hemmat

Klant geworden in 2024

Hemmat biedt hoogwaardige cateringdiensten aan, die zich richten op het leveren van een verfijnde keuken voor evenementen thuis, op het bedrijf, of op een andere locatie. Ze verzorgen alle aspecten van de catering vanaf 8 personen, met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid. Ze streven ernaar om hun klanten alleen te laten genieten van het eten en het gezelschap, zonder zorgen over de details.
Referentie - Hemmat - Digital Chameleon

Wat Digital Chameleon deed voor Hemmat

Uitdaging van de Hemmat

Matthijs van Hemmat stond voor een groot probleem met hun bestaande Wix-website, die te beperkend was en niet de juiste uitstraling bood voor hun unieke culinaire diensten.

Strategische herontwikkeling

Bij Digital Chameleon hebben we een nieuwe website gecreëerd die de kunst van Hemmat’s culinaire creaties centraal stelt. We ontwierpen een elegante en visueel aantrekkelijke site die de uitmuntendheid van hun cateringdiensten en hun passie voor gastronomie weergeeft.

Visuele en Functionele Verbeteringen

Door het rijke gebruik van foto’s die elk gerecht tot leven brengen, biedt de website bezoekers een smaakvolle visuele ervaring. Elk element van het ontwerp is zorgvuldig afgestemd om een intuïtieve gebruikerservaring te bieden, waardoor klanten gemakkelijk en met plezier door het aanbod kunnen navigeren.

Bekijk hieronder de voor & na

Left Image Right Image

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?