Ontdek onze tevreden klant uit Zeebrugge

Maritimes-Zeebrugge

Klant geworden in 2023

Maritimes Zeebrugge biedt een luxe ontbijtbuffet op geselecteerde data, waarbij bezoekers kunnen genieten van een verscheidenheid aan hoogwaardige gerechten, rechtstreeks op de Zeedijk in Zeebrugge. Ze richten zich op het aanbieden van uitzonderlijke eetervaringen met een prachtig uitzicht op de zee, ideaal voor speciale gelegenheden of een gezellige start van de dag.
Referentie - Maritimes Zeebrugge - Digital Chameleon

Wat Digital Chameleon deed voor Maritimes-Zeebrugge

Het is met grote vreugde dat we onze recente samenwerking met ‘Maritimes-Zeebrugge’ presenteren, een maritieme zaak met een sterke band met de zee. De uitdaging? Een compacte, functionele website ontwerpen die de essentie van de kust en de zaken van de klant vangt.

Kenmerken die indruk maken:

Visueel boeiende beelden

Om de sfeer en de locatie van de klant volledig te vangen, hebben we foto’s geïntegreerd die de schoonheid van de zee en de unieke sfeer van Maritimes-Zeebrugge weergeven. Deze beelden trekken bezoekers aan en nodigen hen uit om meer te ontdekken en de zee-ervaring persoonlijk te beleven.

Aangename Webshop Ervaring

Met WooCommerce hebben we een webshop geïntegreerd waar klanten moeiteloos hun reservaties kunnen maken en betalingen vlot kunnen afhandelen. Met slechts een paar klikken kunnen bezoekers toekomstige evenementen boeken. Voor de betalingen maken we gebruik van Mollie, zo garanderen we dat de klant de betalingen tijdig ontvangt. Tot slot hebben we ook de nodige software voorzien om de klant een duidelijk overzicht van de reservaties te geven.

Bij Maritimes-Zeebrugge combineerden we esthetiek met technische expertise. Het zee-geïnspireerde design wordt ondersteund door het krachtige WooCommerce platform, en voor betalingen vertrouwden we op Mollie’s efficiënte gateway. Samen resulteerde dit in een visueel aantrekkelijke en technisch geavanceerde website die bezoekers een naadloze online ervaring biedt.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?