Ontdek onze tevreden klant uit Wommelgem

Sint-Johanna

Klant geworden in 2023

De Sint-Johannaschool, gelegen in Wommelgem, biedt basisonderwijs voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. De school legt de nadruk op de ontwikkeling van elk kind in een veilige en stimulerende omgeving. Ze beschikt over een toegewijd team van leerkrachten en ondersteunend personeel die zich richten op het bevorderen van leren en ontdekken.
Referentie - Sint Johanna - Digital Chameleon

Wat Digital Chameleon deed voor Sint-Johanna

We zijn trots te kunnen aankondigen dat we de kans hebben gekregen om samen te werken met ‘Sint-Johanna’, een lagere school die net zo kleurrijk en levendig is als de jeugdige geesten die het bedient. Het doel? Een website ontwikkelen die zowel speels als functioneel is, en die de unieke charme van de school vastlegt.

Kenmerken die indruk maken:

Speelse kleuren en ontwerp

De website straalt plezier en enthousiasme uit dankzij het gebruik van levendige kleuren. Deze kleuren weerspiegelen niet alleen de energie van de kinderen, maar ook de diverse activiteiten en evenementen die de school organiseert. Het kleurenpalet is zorgvuldig gekozen om de website fris en aantrekkelijk te houden.

De vrolijke aanwezigheid van de Giraffe

De mascotte van ‘Sint-Johanna’, een vrolijke giraffe, maakt deel uit van de kernidentiteit van de school en is dan ook prominent aanwezig op de website. De giraffe voegt een extra laag speelsheid toe en helpt om een vertrouwde en uitnodigende sfeer te creëren voor zowel bestaande als potentiële studenten en hun ouders.

Duidelijke structuur voor gemakkelijke navigatie

We begrijpen dat gebruikersgemak essentieel is, vooral voor ouders die op zoek zijn naar belangrijke informatie. Daarom hebben we een heldere en intuïtieve structuur gecreëerd die gebruikers moeiteloos leidt naar de informatie die ze nodig hebben, zoals schoolroosters, inschrijvingen en contactgegevens.

Bij ‘Sint-Johanna’ hebben we met passie en zorg gewerkt aan het creëren van een website die de essentie van de school vastlegt. Met speelse kleuren, de iconische giraffe mascotte, duidelijke navigatie, en levendige beelden hebben we een online platform ontwikkeld dat bezoekers uitnodigt om meer te ontdekken.

Bekijk hieronder voor & na

Left Image Right Image

Lees de review van Sint-Johanna

Vanuit onze visie en een concreet plan heeft Digital Chameleon ons geholpen om onze schoolwebsite vorm te geven en in een hedendaags jasje online te zetten. Vanaf de eerste gesprekken konden zij door hun ervaring precies opmaken wat we nodig hadden en hebben ze onze wensen op een creatieve manier vertaald naar een stijlvol ontwerp dat past bij de Sint-Johannaschool. Bovendien hebben ze gezorgd voor een gebruiksvriendelijke ervaring voor onze bezoekers en krijgen wij de nodige ondersteuning bij de achterkant van de website. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Mia

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?