Ontdek onze tevreden klant uit Wommelgem

Sint-Johanna

Klant geworden in 2023

We zijn trots te kunnen aankondigen dat we de kans hebben gekregen om samen te werken met ‘Sint-Johanna’, een lagere school die net zo kleurrijk en levendig is als de jeugdige geesten die het bedient. Het doel? Een website ontwikkelen die zowel speels als functioneel is, en die de unieke charme van de school vastlegt.

Kenmerken die indruk maken:

Speelse kleuren en ontwerp

De website straalt plezier en enthousiasme uit dankzij het gebruik van levendige kleuren. Deze kleuren weerspiegelen niet alleen de energie van de kinderen, maar ook de diverse activiteiten en evenementen die de school organiseert. Het kleurenpalet is zorgvuldig gekozen om de website fris en aantrekkelijk te houden.

De Vrolijke Aanwezigheid van de Giraffe

De mascotte van ‘Sint-Johanna’, een vrolijke giraffe, maakt deel uit van de kernidentiteit van de school en is dan ook prominent aanwezig op de website. De giraffe voegt een extra laag speelsheid toe en helpt om een vertrouwde en uitnodigende sfeer te creëren voor zowel bestaande als potentiële studenten en hun ouders.

Duidelijke structuur voor gemakkelijke navigatie

We begrijpen dat gebruikersgemak essentieel is, vooral voor ouders die op zoek zijn naar belangrijke informatie. Daarom hebben we een heldere en intuïtieve structuur gecreëerd die gebruikers moeiteloos leidt naar de informatie die ze nodig hebben, zoals schoolroosters, inschrijvingen en contactgegevens.

Bij ‘Sint-Johanna’ hebben we met passie en zorg gewerkt aan het creëren van een website die de essentie van de school vastlegt. Met speelse kleuren, de iconische giraffe mascotte, duidelijke navigatie, en levendige beelden hebben we een online platform ontwikkeld dat bezoekers uitnodigt om meer te ontdekken.

Webdesign

Bij Digital Chameleon ben je aan het juiste adres voor een flitsende bedrijfswebsite die niet alleen jouw waarden uitstraalt, maar ook jouw klanten verleidt om tot actie over te gaan!

Social Media

Als je op zoek bent naar manieren om jouw bedrijf op social media onder de aandacht te brengen, dan zit je bij Digital Chameleon goed!
Wij staan voor je klaar om jou te helpen met het bijhouden en regelmatig plaatsen van berichten op al je social media-accounts.

Online advertising

Wij begeleiden jou en je bedrijf in het ontdekken van de verschillende marketingmogelijkheden, van SEO tot sociale media marketing, met één belangrijk doel voor ogen: het aantrekken van de juiste bezoekers en ervoor zorgen dat ze klant worden!