Ontdek onze tevreden klant uit Schilde

Solide & WaterpROOF

Klant geworden in 2024

Solide & WaterpROOF is gespecialiseerd in dak- en gevelwerken, evenals timmerwerken en daglichtoplossingen. Gevestigd in Schilde, bieden ze een uitgebreide dienstverlening aan, gericht op nauwkeurige offertes, efficiënte planning en professionele uitvoering. Ze bedienen zowel particulieren als bedrijven in Antwerpen en zijn erkend voor hun vakmanschap in onder meer Velux-installaties en het verwijderen van asbest.
Referentie - Solide & WaterpROOF - Digital Chameleon

Wat Digital Chameleon deed voor Solide & WaterpROOF

Uitdaging en Aanpak

Toen Greet van Solide & WaterpROOF ons benaderde, was de bestaande website van het bedrijf aan het onderpresteren met minimale gebruikersactiviteit. Ons team heeft deze uitdaging aangepakt door de website een complete make-over te geven, waarbij we ons richtten op een sterkere merkuitstraling en betere lokale zichtbaarheid.

Herontwerp en Branding

We hebben een nieuw ontwerp geïmplementeerd dat nauw aansluit bij de huisstijl van Solide & WaterpROOF. Door het logo en de bedrijfskleuren door te trekken in alle visuele elementen van de website, hebben we een samenhangende en aantrekkelijke online aanwezigheid gecreëerd. Dit heeft niet alleen de site visueel versterkt, maar ook de herkenbaarheid van het merk verbeterd.

Impact van het Nieuwe Ontwerp

De vernieuwde website is uitgerust met dynamische afbeeldingen die de hoge kwaliteit en nauwkeurigheid van het werk van Solide & WaterpROOF uitlichten. Dit visuele bewijs van hun vakmanschap heeft aanzienlijk bijgedragen aan het versterken van het vertrouwen bij potentiële klanten. Als gevolg hiervan zien ze een aanzienlijke toename in regionale aanvragen, wat wijst op een succesvolle verbetering in hun marktbereik en klantengagement.

Bekijk hieronder de voor & na

Left Image Right Image

Lees de review van Solide & WaterpROOF

Sinds enkele weken staat onze nieuwe website online, en wat een pareltje is dat geworden! De samenwerking met Digital Chameleon verliep super vlot. Na een kennismakingsgesprek gingen zij aan de slag om een design voor te bereiden. Na onze eerste opmerkingen bouwden Mike en zijn team aan onze website zodat we deze in een testomgeving volledig konden binnenste buiten keren. Na wat opmerkingen en aanpassingen over en weer, was onze website klaar! Voor de website online ging, kwam Mike tot bij ons om te overlopen hoe we zelf vlot onze website kunnen aanpassen qua teksten en foto’s. Dat hebben ze zo gemakkelijk gemaakt dat zelfs wij als leken dat kunnen! De website is volledig SEO en Mike liet Google ook direct weten dat ze onze nieuwe website een bezoekje moesten brengen. Als we vragen hebben, staan ze bij Digital Chameleon steeds voor ons klaar. Het is een sterk jong team dat zeer gedreven en klantvriendelijk te werk gaat. Niets dan lof voor hen!

An

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?