Ontdek onze tevreden klant uit Antwerpen

Vinoelst Accountants

Klant geworden in 2023

Vinoelst Accountants, opgericht in 1945, is een familiebedrijf dat accountancy en fiscale diensten biedt in Antwerpen. Het team bestaat uit deskundige accountants en belastingconsulenten die zich richten op persoonlijke en professionele klantenservice. Ze bieden een breed scala aan financiële diensten, waaronder belastingadvies en boekhoudkundige ondersteuning.
Referentie - Vinoelst - Digital Chameleon

Wat Digital Chameleon deed voor Vinoelst Accountants

Voor Vinoelst Accountants, een gerenommeerd kantoor met diepe wortels in de accountancy en fiscaliteit, ontwikkelden we een website die professionaliteit en vertrouwen uitstraalt. Het design is strak en overzichtelijk, met duidelijke navigatie naar diensten zoals accountancy en fiscaliteit.

Functionaliteit en toegankelijkheid

De website is geoptimaliseerd voor gebruikersgemak, met functies voor online aanvragen en toegang tot een persoonlijke klantomgeving, ‘My Vinoelst’. Dit zorgt voor een vlotte interactie en betere dienstverlening aan de klanten.

Versterking van Online Aanwezigheid

Deze weboplossing verbetert de online zichtbaarheid en bereikbaarheid van Vinoelst, waardoor ze hun reputatie als betrouwbare financiële adviseurs kunnen versterken en hun diensten toegankelijker maken voor een breder publiek.

Bekijk hieronder de voor & na

Left Image Right Image

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?