Ontdek onze tevreden klant uit Gent

Yuga Matcha

Klant geworden in 2020

Yuga Matcha specialiseert zich in ceremoniële matcha van hoge kwaliteit, geoogst in Japan met biologische certificering. Ze bieden diverse matchaproducten aan, waaronder pure matcha en diverse starter sets voor nieuwe gebruikers. De winkel belicht de gezondheidsvoordelen van matcha, zoals een boost in energie en focus, en antioxidanten die het immuunsysteem ondersteunen.
Referentie - Yuga Matcha - Digital Chameleon

Wat Digital Chameleon deed voor Yuga Matcha

In 2020 lanceerden wij de webshop voor Yuga Matcha, een premium aanbieder van biologische matcha uit Japan. Ons doel was een intuïtieve, gebruiksvriendelijke site te creëren die de rijke traditie en gezondheidsvoordelen van matcha benadrukt. We integreerden e-commerce functionaliteiten met een focus op een hoge gebruikservaring, inclusief veilige betalingsgateways en een gestroomlijnd checkout-proces.

Onze marketingstrategie omvatte gerichte online advertenties, effectieve nieuwsbrieven en een dynamische aanwezigheid op sociale media.

Sterke online advertenties

In onze digitale marketingstrategie hebben wij ons gefocust op gerichte advertenties via Facebook en Instagram, met zowel brede als retargeting campagnes.

We investeerden €6.500 in advertenties, wat resulteerde in een omzet van €32.500. Deze aanpak stelde ons in staat om zowel nieuwe klanten te bereiken als vorige bezoekers opnieuw te engageren, wat bijdroeg aan een significante verhoging van de verkoop en merkbekendheid.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?