Ontdek onze tevreden klant uit Schilde

Greensome

Klant geworden in 2022

Greensome, gevestigd in Schilde, is een winkel gespecialiseerd in golfuitrusting, -kleding, -schoenen, en -accessoires. Hun assortiment omvat niet alleen klassieke golfmerken maar ook nieuwere productlijnen van toonaangevende fabrikanten zoals TAYLORMADE. Ze bieden kleding die zowel op als buiten de golfbaan gedragen kan worden, wat hun producten veelzijdig maakt voor diverse activiteiten.
Referentie - Greensome - Digital Chameleon

Wat Digital Chameleon deed voor Greensome

We zijn verheugd om samen te hebben gewerkt met Greensome om een uitnodigende website te creëren die de golfervaring tot leven brengt. Met een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek hebben we een online platform ontwikkeld dat de aandacht trekt en klanten stimuleert om hun golfbox eenvoudig online te reserveren.

Kenmerken die indruk maken:

Duidelijke structuur voor moeiteloze navigatie

Onze ontwerpers hebben met zorgvuldige aandacht voor detail gewerkt aan de structuur van de website. Het resultaat is een intuïtieve en gestroomlijnde gebruikerservaring waarbij bezoekers moeiteloos door de verschillende secties kunnen bladeren. Belangrijke informatie, zoals openingstijden, locatie en contactgegevens, zijn gemakkelijk te vinden, waardoor klanten snel de informatie kunnen verkrijgen die ze nodig hebben.

Online reserveren van golfbox

Met ons gebruiksvriendelijke reserveringssysteem is het voor klanten nog nooit zo eenvoudig geweest om hun golfbox te reserveren. Met slechts een paar klikken kunnen ze de gewenste datum en tijd selecteren en hun reservering direct bevestigen. Dit biedt gemak en efficiëntie, waardoor klanten moeiteloos kunnen genieten van de golfervaring die Greensome biedt.

Prachtige foto’s die de sfeer vangen

We begrijpen dat visuele aantrekkingskracht cruciaal is bij het wekken van interesse. Daarom hebben we zorgvuldig geselecteerde foto’s geïntegreerd die de pracht en praal van Greensome in volle glorie laten zien. Deze beelden vangen de unieke ambiance van de winkel en creëren een onmiddellijke visuele aantrekkingskracht, waardoor potentiële klanten worden aangemoedigd om de winkel persoonlijk te bezoeken.

Homepage met meeslepende winkelervaring

Om bezoekers meteen een voorproefje te geven van wat Greensome te bieden heeft, hebben we een boeiend filmpje op de homepage geplaatst. Dit filmpje neemt hen mee op een virtuele tour door de winkel, waardoor ze de sfeer kunnen ervaren en een gevoel van opwinding en nieuwsgierigheid kunnen opwekken. Het is een uitnodigende manier om klanten aan te moedigen om verder te verkennen en alles te ontdekken wat Greensome te bieden heeft.

Bij Greensome hebben we met trots gewerkt aan het creëren van een website die niet alleen functioneel is, maar ook de essentie van de golfervaring vastlegt. Met een duidelijke structuur, moeiteloos online reserveren, prachtige foto’s en een meeslepende winkelervaring op de homepage hebben we een online platform gecreëerd dat klanten aantrekt en een blijvende indruk achterlaat.

Bekijk hieronder de voor & na

Left ImageRight Image

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?