Ontdek onze tevreden klant uit Schilde

Greensome

Klant geworden in 2022

We zijn verheugd om samen te hebben gewerkt met Greensome om een uitnodigende website te creëren die de golfervaring tot leven brengt. Met een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek hebben we een online platform ontwikkeld dat de aandacht trekt en klanten stimuleert om hun golfbox eenvoudig online te reserveren.

Kenmerken die indruk maken:

Duidelijke structuur voor moeiteloze navigatie

Onze ontwerpers hebben met zorgvuldige aandacht voor detail gewerkt aan de structuur van de website. Het resultaat is een intuïtieve en gestroomlijnde gebruikerservaring waarbij bezoekers moeiteloos door de verschillende secties kunnen bladeren. Belangrijke informatie, zoals openingstijden, locatie en contactgegevens, zijn gemakkelijk te vinden, waardoor klanten snel de informatie kunnen verkrijgen die ze nodig hebben.

Online reserveren van golfbox

Met ons gebruiksvriendelijke reserveringssysteem is het voor klanten nog nooit zo eenvoudig geweest om hun golfbox te reserveren. Met slechts een paar klikken kunnen ze de gewenste datum en tijd selecteren en hun reservering direct bevestigen. Dit biedt gemak en efficiëntie, waardoor klanten moeiteloos kunnen genieten van de golfervaring die Greensome biedt.

Prachtige foto’s die de sfeer vangen

We begrijpen dat visuele aantrekkingskracht cruciaal is bij het wekken van interesse. Daarom hebben we zorgvuldig geselecteerde foto’s geïntegreerd die de pracht en praal van Greensome in volle glorie laten zien. Deze beelden vangen de unieke ambiance van de winkel en creëren een onmiddellijke visuele aantrekkingskracht, waardoor potentiële klanten worden aangemoedigd om de winkel persoonlijk te bezoeken.

Homepage met meeslepende winkelervaring

Om bezoekers meteen een voorproefje te geven van wat Greensome te bieden heeft, hebben we een boeiend filmpje op de homepage geplaatst. Dit filmpje neemt hen mee op een virtuele tour door de winkel, waardoor ze de sfeer kunnen ervaren en een gevoel van opwinding en nieuwsgierigheid kunnen opwekken. Het is een uitnodigende manier om klanten aan te moedigen om verder te verkennen en alles te ontdekken wat Greensome te bieden heeft.

Bij Greensome hebben we met trots gewerkt aan het creëren van een website die niet alleen functioneel is, maar ook de essentie van de golfervaring vastlegt. Met een duidelijke structuur, moeiteloos online reserveren, prachtige foto’s en een meeslepende winkelervaring op de homepage hebben we een online platform gecreëerd dat klanten aantrekt en een blijvende indruk achterlaat.

Greensome - Siteshot

Webdesign

Bij Digital Chameleon ben je aan het juiste adres voor een flitsende bedrijfswebsite die niet alleen jouw waarden uitstraalt, maar ook jouw klanten verleidt om tot actie over te gaan!

Social Media

Als je op zoek bent naar manieren om jouw bedrijf op social media onder de aandacht te brengen, dan zit je bij Digital Chameleon goed!
Wij staan voor je klaar om jou te helpen met het bijhouden en regelmatig plaatsen van berichten op al je social media-accounts.

Online advertising

Wij begeleiden jou en je bedrijf in het ontdekken van de verschillende marketingmogelijkheden, van SEO tot sociale media marketing, met één belangrijk doel voor ogen: het aantrekken van de juiste bezoekers en ervoor zorgen dat ze klant worden!