Je website op maat laten maken

Is je bedrijfswebsite verouderd of ben je een startup en wil je een website op maat laten maken?

Als onderneming kun je niet zonder een professionele website. Je versterkt hiermee je zichtbaarheid en toont je expertise aan de buitenwereld. Met een website die duidelijk is opgebouwd creëer je een extra instroom aan kwalitatieve leads.

Het is belangrijk dat jouw website vertrouwen uitstraalt. Het uiteindelijk doel van jouw website is natuurlijk dat de klant jouw product/dienst koopt, of in ieder geval contact met je opneemt of zich inschrijft voor de nieuwsbrief.

Website op maat laten maken
Website laten maken

Waarom zou je zelf geen website maken?

Tegenwoordig kan je er niet meer naast kijken: de gratis en/of low-cost website tools waarmee je in enkele klikken een website online zet. Handig toch? 

Het grote probleem met deze tools is dat je vaak heel erg beperkt ben in je design, technische opties en vaak niet de nodige flexibiliteit hebt om je website écht te doen groeien.

Daarom raden wij steeds aan om met een professional samen te werken die weet hoe hij jouw bedrijf op de juiste manier online in the picture zet en jouw bezoeker leidt naar de juiste plek.

Waarom je website op maat laten maken door Digital Chameleon?​

Waarom zou je je website laten maken door Digital Chameleon? Wij geloven in lange termijn partnerships en streven naar een hoge klantentevredenheid. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij perfect hoe we jouw bedrijf online moeten representeren.

Een website zonder zorgen

Jarenlange ervaring

Hoge klanten tevredenheid

Enkele van onze tevreden klanten

Hoeveel kost een website op maat laten maken?

Wanneer men ons vraagt “Wat kost het om een website op maat te laten maken?” dan hebben we helaas geen pasklaar antwoord. De prijs van de website is namelijk afhankelijk van verschillende factoren.

Je kan dit vergelijken met de vraag hoeveel een nieuw huis moet kosten, daar kan je uiteraard ook geen vaste prijs op plakken.

Voor we je een correcte prijs voor je website kunnen geven kan je alvast nadenken over enkele zaken:

  • Hoeveel pagina’s heeft mijn website nodig?
  • Heb ik specifieke functies nodig?
  • Schrijf ik zelf de teksten voor mijn website of laat ik ze schrijven?
  • Heb ik voldoende foto’s om op mijn website te plaatsen?
  • Hoe snel wens ik mijn website klaar te hebben?
Prijs website laten maken

Onze partners